skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-RAPID.php nápadně mi tu připomíná rapida co měl spejem vopravený díry, a misto lemů plasty. několikrát to tu proběhlo...
keby -> Tomaso435: kupoval za uvedene ceny tak nema to co ma 

-> Kocvin: za 15 si představuju 2kousky ve stavu nového vozu. koneckonců tak nějak to praktikuju a stále se daří :D
-> Tomaso435: Tak ten dragonův solitaire je myslím ideální jako pracant. A za 15 000 se vším všudy to je za hubičku.. Aspoň by mě tolik nesralo že ho za 4 roky dojebu a hodím ze skály.
-> Tomaso435: No já když bych sháněl favorita/formana, tak bych za něj těch 25 dal. Ale je pravda že eko daň bych neplatil. Za 35 už je to horší no.
-> Luky: no tak pokud to nerozbiju, tak blatník vydrží na celým autě nejdýl aniž by měl náznaky koroze :D
-> Kocvin: přesně, pak už na to seru. v garáži zustane jedno auto na nedělní výlety a šlus. Ostatní se dojezdí.
-> Cumper: myslim že jen málo lidí je ochotnejch dát 25 a desítku navrch za starýho formana....
-> Kocvin: přesně, pak už na to seru. v garáži zustane jedno auto na nedělní výlety a šlus. Ostatní se dojezdí.
-> Cumper: myslim že jen málo lidí je ochotnejch dát 25 a desítku navrch za starýho formana....
-> dragon_cb_cz: 

-> Kocvin: Taky si říkám že na seznamu věcí pro které bych byl ochotný umřít Favo asi fakt není 

-> THOMMY : Že zrovna kvůli favorita.. Ten za to nestojí

-> Kocvin: Pak již nebude mít smysl dále žít ...
-> Tomaso435: Takže jak slušní formani a fačka dojdou tak s nimi končíš jo??

-> j_j: Přesně. Ten forman je tak za cenu slušnýho laku. Takovouhle cenu podle mě určitě má a prodal by ho možná i dráž...
-> Tomaso435: s tímhle se na tomhle webu pouštíš na tenký led 

-> j_j: o něčem jako výměna blatníků nebo nedejbože lak já nikdy neuvažuji. nic takového nedělám. pokud to auto potřebuje, tak si ho nekoupím a pokud to potřebuje moje, tak je celkově za hranicí životnosti.
-> Tomaso435: toť otázkou :) když je nějaké auto za dobrou cenu (v super stavu), tak se dle mě vyšší počáteční investice vyplatí a ve výsledku to máš levnější než koupit vrak za 5, kterej je KO, vem si jen co stojí lak. Pro tebe to může být "špatná" cena, ale objektivně je to fajn...
-> j_j: nejsem ten co koupí vše za každou cenu :) vždy bude další a vžýdy bude i za méně.
-> Tomaso435: dle mě super cena....
-> dragon_cb_cz: že za 25 je to moc, navíc ekodaň, čili by to jezdilo na babku. a vzhledem k tomu jak ji začíná hrabat na to seru :D
-> dragon_cb_cz: 12/92 je pro mě strop :D a 45tis km také :D vejš nejdu :D
-> dragon_cb_cz: 12/92 je pro mě strop :D a 45tis km také :D vejš nejdu :D
-> dragon_cb_cz 02.04.14 23:17:39: Ten je moc moderní 

-> Tomaso435: Hele tady máš jednoho za levno: auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-Forman-Solitaire.ph
p
-> Pavel P..: Aha, Krkoun435 je sociál 

-> dragon_cb_cz 02.04.14 23:04:19: že neni za 3000,- s plnou nádrží

-> Tomaso435: A hnul žlučí proč? Že už prodal?
-> Tomaso435: :-O Víc slov nemám...
-> Tomaso435: Tak takhle zachovalej forman už se jen tak nevidí
Já se na tyhle inzeráty nemůžu dívat, bral bych ho hned, mít ho kam dát...

-> Tomaso435: wow

/skoda-forman-135ls-skutec
ne-KM-31tisKM.php ale tenhle mi hnul žlučí.... přehodit do něj lpg , podvozek, odhlučnit a vychytat mouchy, a super povoz kde nebudu řešit vyndávání sedaček každej tejden abych něco odvez....
-> Tomaso435:

-> Vojtisek: naschvál tam nemá mail... uplně vidim až bych tam přijel co by se z toho vyklubalo.
-> Tomaso435: tak to nekupuj a majitele poprav kulkou do týla

-> krup: bejt to v čr tak ho koupim pantátovi k narozenimám asi....excellent se mi moc líbil,měl ho strejc,už jsem ho ale naporcovat...ono taky 280tkm a deset let s lpg se na něm podepsalo....ale pamatuju když ho za 70tkč koupil,krásnej v originálu,radost se podívat
/Prodam-Skoda-Favorit-136L
.php
nenapadeno kutilem.. a ty repráky v palubce to je kurva co ? nalepenej držák na brejle je taky originál? a ten otáčkoměr taky ? ..... tohle uplně miluju takovýhle plácání....
nenapadeno kutilem.. a ty repráky v palubce to je kurva co ? nalepenej držák na brejle je taky originál? a ten otáčkoměr taky ? ..... tohle uplně miluju takovýhle plácání....
-> myschaak AZNP K.Hora: ale fešák panečku :)
-> vovk1: krasavec,kola už jsou ze sportline nebo stříklý
-> stepan: Nový botičky pro omladinu jsi neprodělal 

-> dragon_cb_cz: Ok, takže žádná škoda.
-> stepan: Vyloženě nedostatkový ne, ale třeba na mým litru bylo 120kový se zmáčknutou trubkou odvětrávání, takže jsem pak tohle musel shánět... ale cena byla tuším v řádu desetikorun.
-> krusa: To je nějak zajímavý/nedostatkový? Sem jich nedávno několik hodil do sběru.
ono zaprasený díly jsou občas výhoda, nikdo to nechce a vydraží se to zalevno relativně (takhle jsou koupil novej BS karb na MB za litr), ale chce to mít na to oko a u těhle sedaček to nejsem shopnej určit :)
-> THOMMY : škoda že jsou tak hnusný...
-> Pavel P..: Pravda, cenově jsou trochu mimo
-> THOMMY : hmm nic moc, zablešený a propálený za dvojku? nesmysl....
Zase nějaký divný sedačky
www.sbazar.cz/klubniva/..
./4323687-sedacky-skoda-12
0-site-na-miru-leva

-> Honzaloun: za 6200 asi nerealne predat
Přesunuto z tématu Libové starší Škodovky z ulice...
www.ebay.de/itm/.../40068 6106797?pt=Automob...
www.ebay.de/itm/.../40068 6106797?pt=Automob...
-> j_j:
Pleteš se chlapče
Tohle mne nechalo absolutně chladným
Konec éry užovek mne nějak moc neláká. Existují pouze dvě vyjímky (120LE a 105SP).
Apropo, proč to má vpředu Prepreg a vzadu eMkovej nárazník?

Apropo, proč to má vpředu Prepreg a vzadu eMkovej nárazník?

-> Cumper 29.03.14 14:15:16: budikov jak v autobuse

-> j_j: