Jeden Sport. Kdo v roce 2009 videl na Doksech, tak mi da za pravdu, ze zvenku je to peknej pelech, ale zespod to hnily neni.....
auto.bazos.cz/inzerat/...
/Skoda-130l-Sport.php
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Zajímavé zboží nejen z aukra
-> m8rinek: to je škoda...takhle jsme v jednom kravíně se byly s kámošem podívat na embéčka a bylo to zajímavý :) sice všechno předrenovační stav, ale zase tam byly 2 géčka a tak...
-> Jozka: Nejlepší je, že v rodině máme jak stodolu tak kravín po JZD, každej objekt o dýlce cca 100m, jenže to má příbuznej, kterej je tak trochu kokot a je to zanošený ,,odpadem,,.
-> Jozka: u mě je to několik "kdyby"....v první řadě to stodoly na chatě by se škodovky vešly ještě 4 tak, ale musel bych říznout původní dřevěnej "mantinel" v půlce stodoly (který se dřív stavěly tak, že jedna půlka podlahy byla jinak vysoko než druhá - mlat). Nebo bych mohl vyhodit tuningáře z garáže, nebo mít spotřebku tady na zahradě v Praze, atd. :) Nejrizikovější bude ale období, kdy v zimě bude MBčko na u kámoše na dílně :) Pokud tam vážně pojedeš, tak prosím to LS nějak nafoť...tenhle rychlej sedan (mod 1973)mi nedá spát :) PS : tyhle stodoly, kde se dřív skladovalo seno mají jednu velkou výhodu - malou vlhkost, mírně tam profukuje...bej to moje, tak toho tam navozím :D
-> j_j: / -> dragon_cb_cz: OK, trochu se mi zkomplikovalo natrasování, ale pokusím se..
-> m8rinek: Kámošovo je přímo na pěst.. alkohol je metla lidstva.. a tmovočeší druhá. Dohromady smutná story.
-> m8rinek: Kámošovo je přímo na pěst.. alkohol je metla lidstva.. a tmovočeší druhá. Dohromady smutná story.
-> dragon_cb_cz:
Aha, vole!
Aha, vole!

-> Bukaj: Kilo a MB, vole 

-> dragon_cb_cz: Cože? Jakej Killer a Megabajt?

-> Bukaj: Tak to joooo... no vidím to stejně, bude to chtít něco na Včkách. Ale já jsem asi víc killer než megabajt 

-> dragon_cb_cz:
Ne, ty dvě věty spolu nesouvisely - s tou spotřebkou jsem myslel na ekofašos 2016
Ne, ty dvě věty spolu nesouvisely - s tou spotřebkou jsem myslel na ekofašos 2016
-> Bukaj: Tohle jako spotřebku? Jsi vyhrál ve sportce? 

-> Bukaj: Které? Byl tu odkaz nebo jsi něco nalezl na vrakáči? Jinak džejdžej nebydlí zrovna na sídláku ;)
-> dragon_cb_cz 01.08.14 13:41:07: Nojo, ale u tebe před domem, nebo u mne na zahradě je něco úplně jiného, než někde v Praze na sídláku, žejo...
Jinak asi opět obnovím ideu spotřebního MB...
...to z Břežan vypadá k světu, kamarád odvedle ze vsi má stejné, jen 1100...
Jinak asi opět obnovím ideu spotřebního MB...
...to z Břežan vypadá k světu, kamarád odvedle ze vsi má stejné, jen 1100...

-> Enggik: aspoň myslim...o třech vim,nebo čtyři?

-> myschaak AZNP K.Hora: jenom tři?

-> Enggik: tři mi stačej,posílám dál

-> Jozka: Taky se přimlouvám, koukni mi na ty bezdokladovky - plán na urban assault vehicle na Včkách odmítám vzdát, nová práce je uvnitř plánované ekoterrorzóny 

-> Kocvin: nedá... jen celý sicny a po upravě jdou do škodovky.
-> Jozka: O selhalejch stodolách mi nemluv, od září musím jednu garáž potupně pronajmout...
-> Pavel P.. 31.07.14 08:41:52: Tatrováckou? Dá se to sehnat? :)
-> Zeke-ten šestý 31.07.14 08:07:48:
hmm
-> myschaak AZNP K.Hora 31.07.14 21:08:55: Ale k..va už
To prostě už není normální

-> myschaak AZNP K.Hora 31.07.14 21:08:55: Ale k..va už

-> Jozka: mrkni i na LSko prosím ;)
-> darklord: to jo,ale nejsou a nebudou...a hlavně nereznou!
-> j_j: No, minimálně se zajedu mrknout, v jaký jsou kondici.. a uvidím.
-> Jozka: tak ho necháš venku...ono se nepo*** :) když bude na díly...
-> j_j: Hodlám ještě potřebovat jeden skeletově co nejpěknější širokosloupek bez papírů.. a mám to za rohem - ale co kámošovi selhala stodola.. 

-> Jozka: kterej ze strojů by jsi chtěl naskladňovat ? :)
-> j_j 01.08.14 11:59:25: Do pytle, nemám kam naskladnit.. 

-> dragon_cb_cz: každej je jinej, bych to nesnesl...mít MB nebo kilko venku pak...
-> j_j: GLSa mi u baráku stojí už přes rok, kilo už víc jak měsíc...
-> dragon_cb_cz: proč ne, s garáží bych do toho šel...nechat to na ulici přes noc, tak se poseru strachy - přecijenom tyhle auta přitahujou dementy :)
-> j_j: No od toho jsou spotřebky, aby ti to nebylo líto. Já včera implantoval do kila na parkovišti baterku, tak možná začne spotřebně sloužit 

-> dragon_cb_cz: takhle, kdybych tu v Praze měl volnou garáž tak si sem vždycky vezmu kilko na léto a jezdím s ním do práce, ale prostě bych nesnesl že stojí v chavci/kroupách venku, navíc 1700 Kčs měsíčně za garáž co pronajímám tunerovi s Hondou se hodí. Musím se smířit, že 2 auta stačí :)
jůůůůůůůů i s lištama
www.sbazar.cz/radahruska/ .../7055817-prodam-skoda-1 000mb-de-luxerv1969zachova ly-stavjen-lehce
jůůůůůůůů i s lištama
www.sbazar.cz/radahruska/ .../7055817-prodam-skoda-1 000mb-de-luxerv1969zachova ly-stavjen-lehce
-> j_j: Tak spotřebka musí jet 

-> dragon_cb_cz: LS jako urban spotřebka? vrahuuuu :D byl by to nejvzácnější stroj z naší MB a kilo kolekce :) LS je můj sen, ale teď na to nějak nemám nervy...na podzim budu řešit embé a tohle by mě brzdilo :)
-> j_j: Mě by se páčila jako urban assault vehicle ta LSa....
-> Jarda: -> Zazaa: díky :) tohle nejsou vcelku špatný stroje...
www.sbazar.cz/janyjanous/ .../7073977-prodam-skoda-1 000-mb-bez-dokladu-nebo
www.sbazar.cz/janyjanous/ .../7073977-prodam-skoda-1 000-mb-bez-dokladu-nebo
-> darklord 01.08.14 09:18:44: tak prodej je asi lepší ;) ideálně za 500tis ;)
-> aDAm: ak by som mal znova menit nadrz, tak to radsej cele predam.
-> darklord 01.08.14 06:42:25: a bude hůř ;)
-> myschaak AZNP K.Hora 31.07.14 21:07:06: tvl, ojeta za cenu novej 

-> j_j: par kil jsem na Vckach taky videl, i 120L

-> j_j: par kil na Vckach sem uz videl
jinak kdyz to budes mit rozepsane tak u nas to je 2000 klubovka, 800 krajska, 300 technicka na vlastni zadost 800 zapis na registru, cca 250 povinko
jinak kdyz to budes mit rozepsane tak u nas to je 2000 klubovka, 800 krajska, 300 technicka na vlastni zadost 800 zapis na registru, cca 250 povinko
-> Pavel P..: docela se mi to líbí, škoda že to je z druháho konce republiky :D
-> Zeke-ten šestý: to vypadá na tatrováckou látku...