Zelené potraviny

prohledat
227 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 08.01.2015 do 20.11.2015, založil/a CHIP
řadit dle data
15:00:57
11.02.2015
ochoda
-> aDAm: Já měl hambáč s tim Robi masem, a docela dobrý. 6 Klidně si to dám znova. btw. ono ty párky hubený maj občas k masu tak blízko jak to sojový maso 3
14:33:23
11.02.2015
CHIP
Kdepak .. pečenej bůček je pečenej bůček .. 40
14:32:19
11.02.2015
Luky
-> aDAm 11.02.15 13:51:55: jo, sojovou chčínu jsem taky párkrát měl a celkem mě to bavilo, hlavně ta houbová konzistence toho nemasa
14:24:34
11.02.2015
EDoZoNe
-> aDAm: Já sojový maso měl a je fakt, že když to někdo umí připravit, tak tomu není co vytknout 6
13:55:09
11.02.2015
Jirik_Tuňák1983
-> aDAm 11.02.15 13:51:55: Je to srandovní, to je jako bys chtěl po zombíkách aby žrali sojový mozky. 3
13:51:55
11.02.2015
aDAm
-> Jirik_Tuňák1983 11.02.15 13:47:22: ne, myslím produkt kterému se říká "sojové maso"



Osobně jsem zkusil i sojové párky a chuťově hodně zajímavé a hodně blízko chuti párků z masa. A osobně mám hodně rád čínu se sojovým masem místo kuřecího apod....
13:48:09
11.02.2015
Jirik_Tuňák1983
-> P@nis 11.02.15 13:23:22: A deset rohlíků k tomu. 3
13:47:22
11.02.2015
Jirik_Tuňák1983
-> aDAm 11.02.15 13:40:33: Myslíš soju, ne maso, že? 3 Ano, před milionem let, kdy z toho byli všichni odvaření. Řízek je řízek. 1
13:40:33
11.02.2015
aDAm
a jedl někdo z vás vůbec sojové maso že říká fuj? ;)
13:28:38
11.02.2015
francomk
-> Jirik_Tuňák1983: Sám by som to nedal do huby 40
13:25:34
11.02.2015
Jirik_Tuňák1983
13:23:22
11.02.2015
P@nis
A já jsem nachlazený a necvičím, tak žádné sacharidy. 400g kuřecího a 2 ředkvičky na svačinku do práce.



119
zvětšit Zelené potraviny - obrázek od P@nis vložen 11.02.2015 13:23:22
13:10:25
11.02.2015
francomk
-> Jirik_Tuňák1983: treba to trochu odlahčiť 40 47



www.google.sk/search?q=so jovy+s...
12:52:34
11.02.2015
Jirik_Tuňák1983
-> m8rinek 11.02.15 12:49:49: Já mám tudey játříčka s rejží a zítra gualáš. 2
12:49:49
11.02.2015
m8rinek
-> Jirik_Tuňák1983: No tak já si jdu dát ty těstoviny s kuřecim... chjo
12:43:16
11.02.2015
Jirik_Tuňák1983
11:50:43
11.02.2015
CHIP
-> EDoZoNe: Zkusil jsem to jen tejden .. ale nejde to ..

-> francomk: No počkej .. zelený tablety zobu pořád .. to nepřestávám ..

-> Jirik_Tuňák1983: Přesně .. 2
10:59:16
11.02.2015
Jirik_Tuňák1983
-> CHIP 11.02.15 07:52:46: Mmmm a takovej pěknej hovězákovej steak..... ten by byl. 2
08:42:01
11.02.2015
EDoZoNe
-> CHIP: A jak dlouho jsi vydržel? 1
08:33:55
11.02.2015
francomk
-> CHIP: ...a z nás chceš robiť zeleninu 47
08:27:05
11.02.2015
CHIP
No to asi ne .. prostě jsem masožrout .. veřejně se k tomu přiznávám. 1
08:26:19
11.02.2015
Luky
3
08:02:56
11.02.2015
francomk
-> CHIP: Prírode sa nepostavíš 40
07:52:46
11.02.2015
CHIP
Tak jsem to vyzkoušel bez masa .. a nejde to .. Prostě potřebuju pořádnej kus pečenýho bůčku a k tomu pivko ..
12:11:00
28.01.2015
Jozka
-> King: 47 Jsi mi připomněl toho chlápka, co seděl na schodech u hospody a brečel..



Osobně teda ale konzumuju pivo zřejmě nesprávně - lahvoně domů netahám, zastávky "na jedno" nedělám.. ale když už jsem odvelen do hospody nebo na nějakou akci, tak padnou čtyři kusy standartně a když je žízeň.. onehdy se na mě z účtenky šklebilo 7 křížků. Ale zas ta Plzeň, to je samej vitamín a alkoholu poměrně málo 5
11:58:50
28.01.2015
CHIP
-> King: Aby jsi si nemyslel já nikoho nenutím a netvrdím že to je zázrak. Ono rýmu chytneš tak jako tak, s tím nic neuděláš.
22:12:41
27.01.2015
Jozka
-> francomk: Hm, fazolky..5
22:11:11
27.01.2015
King
-> Jozka: No jo, to je těžký když žijeme v zemi, kde se pivo chlastá jak voda. Mě třeba i při delším posezení bohatě stačej 3-4 piva a neberu to jako problém :-)
22:06:12
27.01.2015
King
-> CHIP: Nechci bejt hnusnej, ale připomíná mi to mýho šváru - začínal koloidním stříbrem, pak dlouhá řada podobnejch zázraků, aktuálně....vlastně ani nevím co má jako aktuální zázrak a stejně ho minimálně 2x ročně nějaká chřipajzna nebo dutinky sejmou :-)
22:02:49
27.01.2015
francomk
-> Jozka: A v prípade, že treba rýchlo zhodiť nadbytočnú váhu:



www.dfens-cz.com/view.php ?cisloclank...



47 47 47
21:54:34
27.01.2015
Jozka
-> CHIP: Jo, správnej základ je prostě podmínkou úspěšný návštěvy restauračního zařízení.. mě se už jednou v takový situaci po čtyřech hodinách, třech pivech a jednom kafi ptali, jestli jsem si nezapomněl peníze doma..3
06:57:40
27.01.2015
CHIP
-> Jozka: Já když jdu na pivo po echt domácí večeři .. tak prachy za pivo jsou vyhozený do vzduchu .. protože to né a né zapůsobit .. 1

Sem byl předminulej tejden nemocnej .. se mi už dlouho nestalo 39,6 teploty .. ále už zase papám Chlorellu FRESH .. 2
19:39:23
18.01.2015
Jozka
-> Don_pepe: 3 Ano, taky máme v teamu pro sichr jednoho Míru, aby se neřeklo..

-> King: Když jdu na pivo po echt domácí večeři, tak mám problém, neb tam pak 2 hodiny lapám po dechu a srkám k tomu jednoho větráka.. 10 No a když už se jednou za čas konečně vycukám, tak tři kousky jsou minimum a po návratu naštěstí se už žádnej tzv. bílej sex nekoná - ale vím, že mám kliku a mnoho jiných ano.
18:28:27
17.01.2015
Don_pepe
-> Jozka: Ale já to dělám taky... Všeho s mírou... a s Mírou chlastat obvykle chodím...3
10:47:42
17.01.2015
King
-> Jozka: Obvykle volim skromnejsi aperitivy, nez 3 kousky :-) Ale spis se mi stava, ze na pivo jdu po domaci veceri, ale po tretim kousku si musim objednat aspon nejakej salat a po navratu domu jeste dojde na drancovani lednice :-)
00:46:44
17.01.2015
Jozka
-> King: / -> Don_pepe: V tom článku je jedno dle mě nesprávný zobecnění - pro poměrně dost lidí (i pro mě) platí staré pořekadlo, že "hlad je jen převlečená žízeň".. si dám tři a hospodskej si jídlo může strčit kamsi. Nicméně těch, co žerou, je zcela jistě víc...4
23:07:10
16.01.2015
Don_pepe
-> King: Jo, dobrej článek! V podstatě se dá říct že pivo je slušná potravina jako každá jiná, s ničím se to nesmí přehánět, ani s mlíkem nebo vodou1
10:40:24
16.01.2015
Jozka
-> Luky: 3 3 Jiné priority.. Ale pro ty kolem, co jsou zváni na degustace, je to výbornej koníček. 3

Jinej kamarád (bohužel vzdálenej, takže jsem viděl jen na fotkách) má cosi, co by se (zavěšeno výše) vešlo klidně i do prostoru, ve kterým mám zaháknutou sadu záložních kol OR 36..
18:07:35
15.01.2015
King
-> Don_pepe: Diky, taky jsem se o to trosku zajimal, protoze jsem si zvyknul na lahev Plzne v roli šlaftruňku :-)

Treba tohle zhruba potvrzuje moje plky:

www.alkoholium.cz/po-pivu -se-tloustne-urcite
11:49:01
15.01.2015
Luky
-> Jozka: tchánův kamarád staví minipivovary na kšeft po celém světě (a ten zmiňovaný dokument je z 1/3 o něm) a sám má taky v garáži minipivovar, kde vaří skvělý kousky. Taková pěkná garáž na 4 auta by to byla a on to zabije nerezovýma trubkama a nádobama... 3
11:06:48
15.01.2015
Jozka
-> Luky: Tak vypít se to zatím dalo všechno..3 On už nějaký vybavení speciální i postupně pořídil a poslední vánoční várka byla snad č.25, takže i zkušenosti, některý byly přímo výborný.. Fakt je, že kdybych podlehl nezvladatelnýmu nutkání po domácím pivu, tak než takhle blbnout, vyklidil bych garáž a zavěsil v ní na zeď poloautomaickej pivovar, řízenej počítačem..
10:54:12
15.01.2015
Luky
-> Jozka: ono tohle vaření doma v hrnci nemá asi moc smysl. Teda myslím co do kvality. Když už, tak nějaký mikropivovar. Doporučuju dokument Česká pivní válka, člověk se u toho docela pobaví a trochu se něco dozví
10:40:55
15.01.2015
Jozka
Jste mi s tím chlebem připomněli kámošovo vaření piva = 13ti hodinovej proces, ze kterýho vypadne nějakejch cca 36 půllitrů, kus tak asi za dvacku.. Ale fakt ho baví "se kolem toho motat" a to je k nezaplacení,,5
10:24:48
15.01.2015
dragon_cb_cz
-> aDAm: Jo, když už je doma, proč jí nepoužít.



Jinak je menší, ale zase to není houska - tuším půl kila?
10:23:03
15.01.2015
Don_pepe
-> King: Tak že pivo obsahuje hodně cukru může být zavádějící... "Cukr" ze sladu je v podstatě fragmentovanej škrob - kusy amylozy a amylopektinu, ok, jsou to di-, tri- polysacharidy, nojo, je to furt polymerovaná glukoza, ale zároveň i rozflákanej škrob, takže říct že pivo je samej cukr je říct jako že pivo je samý bílý pečivo nebo brambory 3 ...ti chemici sou kurvy 3

A pro srovnání:

rohlík (42g): cca 580 kJ

brambory (100g): cca 285 kJ

pivo 11° (půllitr): cca 850 kJ
10:20:25
15.01.2015
aDAm
-> dragon_cb_cz 15.01.15 09:28:51: tak ono ta pekárna byl kup za dobré prachy a výhoda oproti pečení v troubě je že to tam jen nasypeš a zapneš ;)



btw ten chleba za 15kč je jak velký?
09:59:04
15.01.2015
Luky
-> dragon_cb_cz: jasný no, to spíš že se tím laborováním docela zabavíme 1 Motat se v kuchyni mě celkem baví, takže tohle je spíš z hecu. Jaký je ekonomický efekt nevím, ale kvůli tomu to neděláme. Je ale třeba fajn si chleba trochu okořenit a nasypat do těsta semínka dle libosti (slunečnice, len, sezam...)
09:41:33
15.01.2015
dragon_cb_cz
-> Luky: A nebo za 15 Kč na trhu 4 Pokud máš dítě aktivní a zvědavý jako já, tak se z "docela práce" stává "totální kalamita" 1
09:31:54
15.01.2015
Luky
-> dragon_cb_cz: netřeba pekárna, my děláme prima chleba v normální troubě. Teda je s tím docela práce a dlouho to kyne, ale dá se to i bez krámů po bytě 1
09:28:51
15.01.2015
dragon_cb_cz
-> aDAm: Nemám pekárnu a ani neplánuju pořizovat další krám do bytu, když se dá slušnej chleba koupit za pár korun.



A obchody s "farmářskejma potravinama" jsou samozřejmě strašně drahý, to souhlas, já mluvím o skutečným trhu... konkrétně o tom v Říčanech.
Extreme Tyres