skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Šmejdy
prohledat
1799 příspěvků (zobrazeno 1351 až 1400) od 13.02.2009 do 30.09.2016, založil/a CpEaRjHaY-průserář
-> havlik: jaká velká vačka? Vačka má uložení v bloku velký, ne pro rozvodový kolo, takže jde jen o to jakou použiješ kliku...
-> suri: a rozvody na MPI? velká vačka
-> Jirik_Tuňák: to čierne zaliata zo znakom škoda číslo 6U0 je dobré
k rozvodom - škoda auto predaj nd , pýtať rozvody na felíciu do 6/97 osadenie 32mm
k rozvodom - škoda auto predaj nd , pýtať rozvody na felíciu do 6/97 osadenie 32mm
-> Tuner#2: áno , k bodu dva , nehovorím že je lepší ja ale výsledky , a to spracovanie a starostlivosť balenia ma presvedčila
-> Jirik_Tuňák: JJ ale je tam i nějaké označení a tuším logo škoda. Objednával jsem to i s rozdělovačem.
-> Tuner#2: Ty máš to v černoplastu jsem kukal.
-> Jirik_Tuňák: kdybys chtěl tak mám ETZ krabičku novou origo plechovou.
-> Jirik_Tuňák: Nemám tucha, ani jedno jsem teď nekupoval, ale ETZ bych vzal z Hanhartu tam je záruky že je origo.
-> suri: Teď už to chápu.
1. Je světlý Temac jako ND díl kdekoliv za cca. 100,-
2. Je tmavý Temac z origo škoda dílů, je sice dražší, ale ty říkáš že lepší
3. Je Tem-C a to je činský plagiát který má jen podobný název, něco jako originál adidas a čínská kopie adidos.
1. Je světlý Temac jako ND díl kdekoliv za cca. 100,-
2. Je tmavý Temac z origo škoda dílů, je sice dražší, ale ty říkáš že lepší
3. Je Tem-C a to je činský plagiát který má jen podobný název, něco jako originál adidas a čínská kopie adidos.
-> Tuner#2: Odkundapak mám koupit rozvody ?
Jo a ETZtko, jsem viděl zalité v plastu (Košan) a stejný jako originál kovové (Walter), ale to nemělo žádnou popisku, ani ten návod zapojení zezadu, prostě nic, ani vylisované písmenko nebo čísilko, co to je ?

Jo a ETZtko, jsem viděl zalité v plastu (Košan) a stejný jako originál kovové (Walter), ale to nemělo žádnou popisku, ani ten návod zapojení zezadu, prostě nic, ani vylisované písmenko nebo čísilko, co to je ?
-> Tuner#2: Jsem tam Slyntě vyfoukl těsnění kufru 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: koupil jsem si od nich i plynový pedál snad to nebude stejná kvalita 

Tuner#2 20.04.10 15:39:05 napsal:
→ Jirik_Tuňák: No vidíš a mě ho doporučil i Čepek,
prý to tak špatné těsnění není a tomu mému po 5ti letech nebylo skoro
nic a táta má na Feldě Temac z prvovýroby, 130tkm/12 let a je tam
původní. Bohužel kvalita dílů co dávají při výrobě a pak co koupíš
začíná být dost odlišná a to bráno obecně bez ohledu na značku. Jsem
teď každou chvíli u Regnera atam co si člověk vyslechne z toho je mu
špatně… však na toto som upozorňoval , videl som aký bol origo temac po 9 rokoch , videl som aj temac zo škodovky origo po 6 rokoch , a videl som aj temac z mototechny po dvoch troch rokoch , je vidieť že je to niečo iné ako to čo dodajú do škodovky , a v škodovke je temac na fábiu 1,4 zase iný v mototechne je to jedno
→ Jirik_Tuňák: No vidíš a mě ho doporučil i Čepek,
prý to tak špatné těsnění není a tomu mému po 5ti letech nebylo skoro
nic a táta má na Feldě Temac z prvovýroby, 130tkm/12 let a je tam
původní. Bohužel kvalita dílů co dávají při výrobě a pak co koupíš
začíná být dost odlišná a to bráno obecně bez ohledu na značku. Jsem
teď každou chvíli u Regnera atam co si člověk vyslechne z toho je mu
špatně… však na toto som upozorňoval , videl som aký bol origo temac po 9 rokoch , videl som aj temac zo škodovky origo po 6 rokoch , a videl som aj temac z mototechny po dvoch troch rokoch , je vidieť že je to niečo iné ako to čo dodajú do škodovky , a v škodovke je temac na fábiu 1,4 zase iný v mototechne je to jedno
-> Tuner#2: ja nerozumiem tvojej otázke však píšem že je to šmejd a plagiát , nechápem čo sa pýtaš , za seba odporúčam origo tesnenie
-> Jirik_Tuňák: No vidíš a mě ho doporučil i Čepek, prý to tak špatné těsnění není a tomu mému po 5ti letech nebylo skoro nic a táta má na Feldě Temac z prvovýroby, 130tkm/12 let a je tam původní. Bohužel kvalita dílů co dávají při výrobě a pak co koupíš začíná být dost odlišná a to bráno obecně bez ohledu na značku. Jsem teď každou chvíli u Regnera atam co si člověk vyslechne z toho je mu špatně...
-> Bucin 20.04.10 15:36:03: Spis ne 

-> havlik: no doufam že mi tydle alespoň měsíc vydrží než pojedu na Doksy.
Tuner#2 20.04.10 15:03:53 napsal: → Jirik_Tuňák: Bude to stejné a dají Tě klasiku Temac za 110,– Pokud chceš kvalitnější jako jsem dával já, tak Elring a nebo Goetze, ale počítej s trojnásobkem. S tím já počítám. Koukal jsem na Elring nebo Victora Reinze apod., od kterého jsem kupoval třeba na Citron pod ventilový víko a líbilo se mi. Temac mě čoveče, nevím proč, ani nenapadl.
Spíš jsem se ho dycky bál.

-> Bucin: já bych doporučil koupit ty tvrdý
-> Pavel P..: potřeboval jsem je na rychlo a nemohu čekat na nějaky tyxdle jsem koupil v prvnim obchodě dke je měly
Edit : ty tvrdy se mi libi
Edit : ty tvrdy se mi libi
-> Bucin: to je těžký mrknout na aukro? tam jich je habaděj.
aukro.cz/item1000217118_a 3_skoda_nepouzite_silentbl oky.html
aukro.cz/item997373793_r_ skoda_nepouzite_2ks_silent bloky.html
aukro.cz/item988256670_no ve_tvrde_silentbloky_na_vo zy_skoda_original.html
aukro.cz/item1000217118_a 3_skoda_nepouzite_silentbl oky.html
aukro.cz/item997373793_r_ skoda_nepouzite_2ks_silent bloky.html
aukro.cz/item988256670_no ve_tvrde_silentbloky_na_vo zy_skoda_original.html
-> havlik: a jaky by jsi mi doporučil za rozumnou cenu tydle staly 47,- ks 

-> Bucin: jo viděl sem to na autě:D
-> havlik: myslíš že je to až takovej sejra ? máš zkušenost s nima ?
-> Bucin: jelikož se ti po nasazaní do auto roztrhaj a rozšklebí jestli ne hned tak hned po prvnim nastartování:) tak je to asi jedno
včera jsem si koupil silenbloky do motoru od autokelly a po vibalení z igelitu a sešroubování koukám šrouby a matky v nich nějaký na křivo je to velká vada na reklamaci nebo se to podá ?
-> Jirik_Tuňák: Bude to stejné a dají Tě klasiku Temac za 110,- Pokud chceš kvalitnější jako jsem dával já, tak Elring a nebo Goetze, ale počítej s trojnásobkem.
-> Jirik_Tuňák: malo by byt ale u nas napr ked vypytas olejovy filter do 120 daju ti vika a ked sa opytas na championy ktore tam maju hned vedla povedia ze to je do felicie a do 120ky stacia viky 

-> Jirik_Tuňák: jo
Když přindu do krámu a řeknu, že chci těsnění pod hlavu na 742.136 a nebo řeknu že na Feldu 1.3 MPi, bude to stejné ? Ď.
-> minno 30.12.09 19:50:49: O jeden tenhle blikac jsem prisel pri nehode ale ten druhy zatim ok. Neni to zas takovej des treba na spotrebak... Misto samorezek jsem vyrizl zavit primo do toho blinkru a fachalo to dobre 

-> suri: Tak teď tomu nerozumím. Před týdne tady píeš aby jsme kupovali to tmavší přímo ze Škodovky a neto světlé které jsem třeba i já měl na motoru a teď tady vidím opak?
-> jarda.u1: jj je to divočina a ludom nahovoria že je to temac
-> suri: to logo slepice je ale takovy divny,ne?Ja videl podobny pod saci a vyfukovy potrubi,a i diry na nem nesedely.
vyhnite sa týmto ojeb tesneniam je to čína , vyrazené TEM*C slepica aj znaky ako origo temac , rozpadnuté za dva mesiace ...
-> Borin - Král tuzerů: Dukna je sen :)))
-> m8rinek: Právě

-> Borin - Král tuzerů: je to zvonkohra, otevřenej kryt pustí mnohem víc randálu ven, místo aby se za to majitelé styděli berou to jako přednost :))). Ono taky kolik jezdí Italů a kolik rejže? Takže nějak se odlišit není od věci :))).
-> m8rinek: Ducati Monster co má známej s nějakou lepší spojkou do toho cvakání jestě víc cinká, než tohle...když jsem to slyšel poprvé, tak sem si říkal motor v hajzlu

-> Tommyk: Jak co, ale vesmes dobry...
co říkáte na výrobce FEBI ?
-> m8rinek: Proto tam mam smajlika. Ne ze bych se v tom vyznal, ale preci jen maj jine pracovni rezimy...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: Pro motocykly se používaj jiný oleje než pro auta...
-> Matthes, záškodník z TechWebu: do sekačky 

-> darklord: pokial ne motorno molso tak je dobre 

-> Durnbach: A kam jinam nez do auta? :-D do motorky?
-> darklord: Noco, ja se zas tlemim nekterejm slovenskejm terminum, ale radsi ne verejne 

Jirik_Tuňák 30.03.10 21:44:28 napsal:
Kuwa, co je tohle zač ?
Olej Kaufland performance. 
Pokud to má nějaké testace a splňuje to normy, tak bych se nebál to použít ale do auta nikdy, tam jedině Shell nebo Mobil.
Kuwa, co je tohle zač ?

Pokud to má nějaké testace a splňuje to normy, tak bych se nebál to použít ale do auta nikdy, tam jedině Shell nebo Mobil.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ten rusky preklad je paradny
MOTORNO MASLO
ja skapem