Sú za posledné roky nejaké nové trendy ohľadom náterových látok na brzdy?
Rozmýšľam, čím natrieť nové bubny (nie na škodovku), aby to nejako rozumne držalo (zima-soľ). Kedysi na škodovku som to natrel klasicky penetrátor + alkyton a relatívne celkom ok.
Kúpim bežne vo farba-lakoch niečo vhodnejšie a odolnejšie?
-> StepaNoFUN: Bolo to v mieste kde denno denne chodím a jeden ma už poštípol.A v neposlednom rade žerú hrušky,jablko atď.Teraz robia hniezdo v stodole.
-> isti: V sene by mi asi ani nevadily. Srsne mam docela rad, protoze kdyz se clovek nesere do nich, tak ony se neserou do nej a navic likvidujou jinej hmyz. Ale letos jsem doma jedno jejich hnizdo likvidoval. Udelaly si hnizdo ve fasade u vchodu do baraku a systematicky vykusovaly polystyren. Kdyz jsem to hnizdo pak vydloubal a penil, tak tam byla dira odhadem 40x40cm.
Btw - funguje na ne tetrachlorovej hasicak a cistic brzd. Proste je to vysusi. Zasah za letu a jdou k zemi.
Jo a bacha - u nas ne, ale v nemecku jsou chraneny.
-> dragon_cb_cz: Těch "korálkových" šroubků, který tam měl táta.. Proces, kterej začal asi před 5-ti lety jejich očištěním (a pak niklováním v Krušnejch horách)..
Dneska konecne dorazili posledne vypalky, tak sa to zacina rysovat. Dufam ze az to cele poskladam a zabehnem, problemy na STK uz lonecne raz a navzdy ostanu len v spomienkach.