-> Jirik_Tuňák1983: Byli jsme dneska s dětma, takže jsem si projel jen dva krátké okruhy já (při tom prvním to bylo studené, tak jsem si dohodl ještě druhý, abych tomu mohl trochu šlápnout) a jeden žena. TCT řadí moc hezky (a oproti třeba Aisinu v Saabu se mu moc nechce odřazovat, radši to nechá točit
![168](//img.skoda-virt.cz/x-smajlici/168.gif)
), v manuálním módu to taky poslouchá rychle (na rozdíl od toho Aisina si dovedu představit s tou převodovkou pracovat v nějakém "ostrém" režimu). Je to celkem svižné (ale jak říkám, půlku doby to bylo studené, tak jsem tomu moc šlapat nechtěl). Ten splašený zátah Aera to sice nemá, ale zase pocitově ten motor je daleko "lehčí", Aero má hrozně těžký setrvák, tohle je jednoznačně daleko točivější.
No ale hlavně ty sesle... to je to co jsem hledal. Za celou dobu co teď vybíráme první sedačky, od kterých jsem sedl a nic mě netlačilo. Celkově jsem se v tom autě cítil fakt dobře.
Jinak tohle nebylo zrovna "orosené", zespod té hadice toho bylo dost (dost na to aby to bylo fakt mastné, ne jen trochu omaštěný prach) a na tom filtrboxu taky dost "mokré". Kdo ví, třeba je to normální, ale znervóznělo mě to, takže bych s tím možná raději někam sjel... a nebo zkusil uhádat nějakou slevičku.
Ad intervaly - jo, je to zjevně dost časté. Blbé je, že to přesně způsobuje problémy s tím MultiAir modulem... ale tak v nejhorším ho člověk jednou vymění no.