-> Jirik_Tuňák1983 10.07.15 07:50:26: Nevzpomínám si, že bych tady vytahoval Žlutku v každém druhém tématu, myslím, že naopak kolem auta jsem dost dlouhou dobu udělal "ticho" a chci ho představit až v nové evoluci. S domem se "chlubím" v příslušném tématu asi jako každý druhý tam a většinou v reakci na nějaký dotaz jak jsem to dělal já. A zbytek Tě nějak z konkrétních materiálových věcí přešel v nějakou nekonkrétní sračku typu elektro - ano máme doma nějaké to elektro a ano za 15 let v oboru mám i v tomto odvětví nějaké ty znalosti pokud narážíš krom materiálových věcí i na toto. Za nulu jsem tady označil pokud vím aDAma a ne půlku fóra jak tady opět nesmyslně píšeš a to, že on je nula a nic nedokázal, zatím si stojím... Včera se zase trapně pokoušel schodit moje znalosti o elektronice a jejich testech na AHC, bohužel pro něj jako vždy neuspěl
Takže až přijdeš dnes domů, omyj si přirození vlažnou vodou a bude zas lépe, je mě jasné, že máš zas krámy a za týden budeš volat a chtít s něčím poradit

Papa pipíšku, jdu dělat na Žlutce abych se tady s ní mohl co nejdříve chlubit