-> dragon_cb_cz 16.02.23 08:04:16: Ta možnost pro majitelku je taky, ale samozřejmě vypínači si to nechaj pořádně zaplatit, plus si to musí pak majitelka pořešit a to auto tam dovést, já nepovezu auto přes celou Prahu zadarmo je to pro mě půl dne v prdeli. Možnost tam dát nový a pak to prodat v tomhle případě není rentabilní, protože to má 420 najeto a žádný kupec mi u takovýhohle auta 13 za nový egr s prací navíc nedá, většina bude naopak ráda za informaci že je vypnutý a už to nikdy nebude zlobit.
Ted tady dělám B6 co jsem koupil za 20 s lehlým motorem a dělám to jako fakt poctivě aby to bylo na proděj jako fakt hezký auto, když mám venku motor dám logicky nový setrvák, rozvody, vyvažováky, hliníkový sání za plast, mělo to dole chycený blatníky tak nový, světla byly vysvícený, tak nový výbojky nový plus alespon jedno světlo, funglovku starter aby to netočilo jak před smrtí, nový kapaliny a filtry o tom ani nemuluvím-a přesně vím že to budu mít problém prodat protože cena. Kdybych se na to vysral a nahodil tam nějakej motor a neřešil zbytek tak jsem v tom polovinu a můžu to prodávat třeba o 30 mín a bylo by to hned pryč.